Tile introduceert Tile Pro-serie voor terugvinden spullen: Tile Style en Tile Sport

0

Tile, het merk van de slimme bluetooth-trackers die worden gebruikt voor het terugvinden van spullen, introduceert de nieuwe Tile Pro-serie in Nederland. De nieuwe Tile Style en Tile Sport zijn waterbestendig, hebben een twee keer zo groot bluetooth-bereik en zijn twee keer zo luid als hun voorgangers.

De nieuwe Pro-serie speelt in op de behoeften en lifestyle van mensen. Zo is de Tile Sport extra sterk, met een uniek profiel, een donkere leistenen afwerking en een grafieten ring. De Tile Style is juist een perfecte accessoire voor aan waardevolle items, en is satijnwit met een subtiel geribbelde textuur, afgewerkt met champagnegouden ring. Beide Tiles hebben een uitsparing, om ze eenvoudig aan bijvoorbeeld sleutels of tassen te bevestigen.

Voor de Tile Pro-serie zijn nieuwe functies in de Tile-app beschikbaar. Gebruikers kunnen het volume en acht verschillende ringtones instellen, om zo het geluid van hun Tiles te personaliseren. Daarnaast is het bereik van de Pro-serie vergroot tot tweehonderd meter, waardoor spullen nóg sneller worden teruggevonden. Ook zien gebruikers via de app of ze hun spullen naderen of juist ervan weglopen, wat bijvoorbeeld handig is als ze geen geluid kunnen afspelen of wanneer hun spullen niet in direct zicht liggen.

De Tile-community
Tile is eenvoudig in gebruik. Gebruikers spelen via de app een geluid af op hun Tile of gebruiken juist hun Tile om een geluid op hun telefoon af te spelen – zelfs als hiervan het geluid uit staat. Ook kunnen zij via de app zien waar hun Tile voor het laatst bluetooth-verbinding maakte en eventueel de Tile-community – alle gebruikers die een Tile hebben – inschakelen om hun spullen terug te vinden.

“De nieuwe Tile Pro-serie draait om prestatie en stijl,” zegt Mike Farley, medeoprichter en CEO van Tile. “Deze nieuwe Tiles passen altijd bij ieders lifestyle – of het nu gaat om een sportieve trip of juist een avondje uit. Uiteraard staan ook deze in verbinding met onze Tile-community. Dagelijks horen we succesverhalen van miljoenen leden die elkaar helpen om hun eigendommen veilig te houden en op te sporen – gewoon door langs items te lopen. Een eenvoudige handeling, maar met grote impact.”

Verkrijgbaarheid
Tile Sport en Tile Style zijn verkrijgbaar bij MediaMarkt en online bij Coolblue, fonQ en bol.com. Zowel Tile Sport als Tile Style hebben een adviesprijs van 37,95 euro per stuk; 59,95 euro voor twee stuks.