Motorola Moto G5s Plus tijdelijk exclusief verkrijgbaar bij Belsimpel.nl

0

Eind juli presenteerde Motorola de Moto G5s Plus: een toestel voorzien van onder andere een dubbele camera en een metalen behuizing. Deze telefoon is nu exclusief leverbaar!

Dubbele camera
De G5s Plus draait op Android 7 Nougat; een fijn besturingssysteem ontwikkeld door Google. Zoals bij veel mensen bekend, is de Androidversie van Motorola erg clean. Dat zorgt voor een fijne en intuïtieve gebruikservaring. De dubbele camera op de achterkant bestaat uit twee 13-megapixelsensoren. De ene camera schiet foto’s in kleur en de ander in zwart-wit. Het toestel combineert de beide beelden automatisch, wat zorgt voor een extreem heldere foto waar de kleuren vanaf spatten. Ook de frontcamera is van high-end kwaliteit: dit betreft namelijk een 8 megapixelcamera. Dankzij de led-flitser aan de voorkant maak de telefoon ook goede selfies tijdens donkere feestjes.

Specificaties
Het beeldscherm is een 5.5-inchexemplaar; een afmeting die inmiddels gemeengoed is. Mede dankzij de scherpe resolutie van 1920 bij 1080 pixels is het scherm zeer geschikt om films op te bekijken en te gamen. Overige specificaties zijn 4GB aan werkgeheugen en 32GB opslag, dat ook nog eens is uit te breiden. Daarnaast kunnen er twee simkaarten in dit toestel, waardoor je met één smartphone op bereikbaar bent op twee nummers!

Belsimpel.nl biedt beide kleuren aan
Belsimpel.nl heeft de primeur en is de komende 4 weken de enige winkel waar de Moto G5s Plus te verkrijgen is. Het toestel is verkrijgbaar in de kleuren grijs en goud en heeft een prijskaartje van € 329,00.