Clips bevat nu personages van Disney en Pixar, en nieuwe grafische overlays

0

Clips, de gebruiksvriendelijke app voor het maken van video’s in iOS, heeft een update gekregen met onder andere tientallen nieuwe grafische overlays en posters. Ook is het gebruiksgemak van de app verhoogd, zodat je nog makkelijker leuke video’s maakt op iPhone en iPad.

Gebruikers kunnen nu klassieke Disney- en Pixar-personages aan hun video’s toevoegen. Clips 1.1 bevat geanimeerde overlays van Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck en Katrien Duck. De app bevat ook personages uit Toy Story en Inside Out van Pixar. Zo kunnen gebruikers schitteren naast Woody of Jessie, of hun emoties laten zien met Joy en Fear. Nieuwe posters van Disney kunnen als speelse titelkaarten aan video’s worden toegevoegd om een verhaal kracht bij te zetten.

Clips bevat nu ook 10 nieuwe, door Apple ontworpen overlays en 12 posters met indrukwekkende graphics, schitterende achtergronden en aanpasbare tekstanimaties. Glinsterend water, rookpluimen in slow-motion, pop-upkunst in 3D: met de nieuwe posterdesigns is video’s maken in iOS nog veelzijdiger.

Clips is standaard geïnstalleerd op alle nieuwe iOS-devices en gratis te downloaden in de App Store. Clips 1.1 is vanaf vandaag verkrijgbaar als gratis update in de App Store voor alle gebruikers.