OnePlus 5 nu bij Belsimpel.nl te koop!

0

Na het bericht van twee weken geleden dat Belsimpel.nl als eerste Nederlandse retailer OnePlus-telefoons gaat aanbieden, vroegen velen zich af: gaan zij ook de nog te verschijnen OnePlus 5 verkopen? Inmiddels is de OnePlus 5 uitgebracht en heeft Belsimpel.nl bevestigd dat het ook dit toestel gaat verkopen.

De OnePlus 5 is hét toestel waar veel smartphoneliefhebbers al tijden naar uitkeken. OnePlus staat bekend vanwege de highend-specificaties voor een veel lagere prijs dan telefoons van bekende merken. De toestellen worden daarom ook wel liefkozend ‘flagship killers’ genoemd. Het nieuwste toestel van de fabrikant stelt fans wederom niet teleur. De OnePlus 5 draait op de nieuwste en snelste processor van Qualcomm en heeft een dubbele camera. Bovendien krijgt het toestel een update naar Android 8.

Met abonnement!
Toestellen van OnePlus worden normaal gesproken alleen via platforms van de fabrikant zelf verkocht. Het is daarom opvallend dat een Nederlands bedrijf het voor elkaar heeft gekregen om de toestellen te kunnen aanbieden. Een groot voordeel is dat Belsimpel.nl de OnePlus-toestellen in combinatie met abonnementen van alle providers aanbiedt, dit is via OnePlus niet mogelijk. Inmiddels vinden we op de website van Belsimpel.nl dus de OnePlus 5, OnePlus 3T, OnePlus X en de OnePlus One, zowel los verkrijgbaar als met abonnement!