Cellularline presenteert volledige lijn sportaccessoires voor onvermoeibare sporters

0

Cellularline, Italiaanse marktleider op het gebied van design van accessoires voor mobiele telefonie, presenteert een volledige lijn sportaccessoires voor onvermoeibare sporters die aan multitasking doen. Ga ervoor!

Met NECKBAND ULTRA LIGHT, FREEDOM IN-EAR en SCORPION IN-EAR PRO van Cellularline geniet u tijdens de training van uw favoriete muziek en mist u geen enkele oproep. Waar wacht u nog op? Kies uw hoofdtelefoon, zet hem op en start uw training!

Voor muziekliefhebbers die veel onderweg zijn, is NECKBAND ULTRA LIGHT de perfecte hoofdtelefoon.
NECKBAND ULTRA LIGHT: deze comfortabele ultralichte bluetooth hoofdtelefoon is ideaal voor multitaskers. Ervaar de vrijheid van trainen, muziek luisteren en inkomende oproepen beantwoorden – en dat allemaal tegelijkertijd. De lange levensduur van de batterij garandeert tot tien uur beltijd. NECKBAND ULTRA LIGHT is uitgerust met een microfoon met een handige ingebouwde antwoordknop en magnetische oortelefoons voor eenvoudig opbergen. Verkrijgbaar in zwart en wit.
Prijs: 34,95 euro

Is muziek uw passie en stijl uw levensmotto? FREEDOM IN-EAR biedt audiokwaliteit en een glamoureuze look dankzij de rode afwerkingen. Sporten is nog nooit zo chic geweest!FREEDOM IN-EAR: deze in-ear bluetooth hoofdtelefoon is licht en uiterst stabiel. De flexibele externe oorhaakjes maken hem ideaal voor tijdens het lopen. Verder biedt hij zeven uur beltijd en een unieke muziek- en praatervaring dankzij de handige externe flexibele hoofdband. De hoofdtelefoon is verrijkt met een unieke kleurenmix die een kleurrijke toets geeft aan uw muziek.
Verkrijgbaar in rood/zwart en donkergrijs/zwart.
Prijs: 34,95 euro

Gewoon buiten sporten, zelfs al komt het met bakken uit de hemel? De SCORPION IN-EAR PRO-hoofdtelefoon is precies wat u zoekt. SCORPION IN-EAR PRO: het ideale device voor onvermoeibare sporters, ontworpen om elk soort training te doorstaan dankzij de uiterst flexibele hoofdtelefoons die in elk oor passen. De bediening, de bluetooth-technologie die kabeltjes overbodig maakt en de regen- en zweetbestendigheid (IPX3-certificatie) maken deze hoofdtelefoon het ideale device voor elke trainingssituatie. En met het speciale materiaal van de oorhaakjes is de SCORPION IN-EAR PRO in één beweging op te vouwen.
Prijs: 39,95 euro

DELEN