Vogel’s introduceert automatisch flexibele tv-beugel met geïntegreerde soundbar

0

De manier waarop we tv kijken, verandert. Door streamingmogelijkheden en apps op tablets en smartphones verwachten we alles altijd en overal te kunnen bekijken en beluisteren. Daarom verwachten we thuis ook veel meer. We willen een optimale beleving: beeld en geluid moeten zo goed zijn, dat het lijkt alsof je zelf deel uitmaakt van de film of serie. Dat kan – met de nieuwe MotionSoundMount (NEXT 8375) van Vogel’s. Deze flexibele tv-beugel met geïntegreerde soundbar en draadloze subwoofer laat de tv automatisch met je meedraaien, waardoor alles wat je kijkt, aanvoelt alsof je er zelf bij bent. Alleen een muziekje aanzetten? Ook dat stream je eenvoudig via je mobiel naar de soundbar van de MotionSoundMount. En hij is slimmer dan dat. De tv-beugel onthoudt namelijk de laatst gekozen kijkpositie.

Geluid komt tot leven
Met de MotionSoundMount voeg je geluid toe aan je tv, net zoals bij de SoundMount van Vogel’s. Nieuw bij de MotionSoundMount is echter dat deze beugel er ook nog eens voor zorgt dat het geluid vanuit de geïntegreerde soundbar en draadloze subwoofer automatisch naar de kijker toedraait – tot wel 120 graden naar links en rechts. Doordat films, concerten en series nu honderd procent op de kijker zijn gericht, komen ze zo echt tot leven. Vanaf smartphone of tablet kan bovendien muziek naar de soundbar worden gestreamd. Alles voor een ultieme kijk- en luisterbeleving.

Met je meedraaien
Tv’s moeten zich aanpassen aan de kijker, en niet andersom. Daarom beweegt de MotionSoundMount in één vloeiende beweging automatisch naar de laatst gekozen kijkpositie als de tv met de afstandsbediening wordt aangezet. Zet je de tv weer uit, dan draait de tv-beugel terug, zodat de tv weer recht aan de muur hangt. Voor het automatisch bewegen van de steun is geen extra afstandsbediening nodig. Via de bijbehorende smartphone-app stel je voor iedereen in huis één of meerdere kijkposities in (tot een maximum van 10). Zo heeft iedereen op zijn of haar favoriete plek in de kamer het beste beeld en geluid. Bevestigen en installeren? Alles is plug & play: met een stekker in het stopcontact werkt alles direct.

De MotionSoundMount is vanaf nu beschikbaar in Nederland voor een verkoopadviesprijs van 1.119,99 euro en is geschikt voor tv’s van 40 tot 65 inch en met een maximumgewicht van 30 kg. De MotionSoundMount maakt deel uit van de Vogel’s NEXT-serie die verder bestaat uit de DesignMount, MotionMount en SoundMount. In de MotionSoundMount komen alle unieke functionaliteiten van de voorgaande modellen samen.