Samsung kondigt verbeterde Galaxy J-serie aan

0
Samsung Galaxy J7 Gold, J5 Black en de J3 Gold

Samsung kondigt met de nieuwe Galaxy J-serie krachtige en stijlvolle smartphones aan voor een betaalbare prijs. De nieuwe Galaxy J7, J5 en J3 leveren topprestaties in een fraaie metalen body. De toestellen hebben een verbeterde camera naast tal van andere ge-upgrade functies. De Galaxy J5 komt in juni als eerste beschikbaar, de J7 volgt de maand erop, en de J3 verschijnt in augustus.

“De Galaxy J-serie is een van onze bestverkopende smartphoneseries in Europa,” zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile bij Samsung Nederland. “Wij hebben er alle vertrouwen in dat de combinatie van het vernieuwde design van de J-serie, de superieure cameratechnologie en de verbeterde functies zowel bij bestaande als toekomstige gebruikers in de smaak zullen vallen. De Galaxy J-smartphones zijn fraai ontworpen en krachtig voor een betaalbare prijs.”

De Galaxy J7 combineert een premium metalen body en een HD Super AMOLED scherm met een langere batterijduur en 3 GB RAM. Bij de drie modellen uit de nieuwe serie – de J7, J5 en J3 – is het gebruik van de camera toegankelijker gemaakt. De J7 als J5 zijn daarnaast uitgerust met een geavanceerde 13 MP camera aan de voorkant en 13 MP camera aan de achterkant met LED-flash. Zo maak je zelfs bij weinig licht heldere en levendige foto’s. Als extra upgrade ten opzichte van de vorige serie hebben de Galaxy J7 en J5 ook een vingerafdrukscanner.

Net als de J7 heeft de compactere Galaxy J5 een stijlvolle metalen body met HD Super AMOLED scherm. Met de verbeterde camera’s en tot 256 GB uitbreidbare geheugen kun je vastleggen en opslaan wat je maar wilt. Daarnaast maakt de snellere 1,6 GHz processor de Galaxy J5 krachtiger dan ooit.

Doordat de Galaxy J3 nu ook een elegante metalen body heeft, past dit model helemaal bij de rest van de serie. De smartphone is bovendien uitgebreid met een groter geheugen (16 GB) en verbeterde 2 GB RAM. Ook maak je met de J3 betere foto’s dankzij de 13 MP camera aan de achterkant met accurate autofocus. De J3 bevat daarnaast ook het veiligheidsplatform Samsung KNOX. Zo is de content op je smartphone zo veilig mogelijk.

De Samsung Galaxy J5 is vanaf juni verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van € 279,-, de Galaxy J7 verschijnt in juli voor een verkoopadviesprijs van € 339,- en de Galaxy J3 komt in augustus voor een verkoopadviesprijs van € 219,-. De Galaxy J-serie is verkrijgbaar in de kleuren zwart en goud.