Cellularline lanceert Audio Quality Lab™-project: ga volledig op in de muziek

0

Cellularline luidt het nieuwe geluidstijdperk in met gloednieuwe producten voor de beste luisterervaring: koptelefoons, oortelefoons en speakers met innovatieve technologie en een exclusief en aantrekkelijk design.

Met ervaring in design van accessoires en in ontwikkeling van de beste oplossingen voor de geluidskwaliteit van smartphones, lanceert Cellularline Audio Quality Lab™. Met dit project wil Cellularline de muziekluisterervaring verbeteren via het ontwerpen van een lijn met zeventig producten, op maat gemaakt voor de mobiele telefonie.

Benieuwd naar meer? Maak kennis met de premium- en topproducten: ALPHA, RHYTHM en SPARKLE.

STILTE A.U.B., ALPHA IS AAN HET WOORD
ALPHA is het vlaggenschip van het Audio Quality Lab™. Het biedt in één en hetzelfde product lichtheid, design, comfort en prestaties. Met deze nieuwe draadloze koptelefoons met Bluetooth® v4.0 en ANC (Active Noise Canceling, oftewel een ruisreductie van 15 dB) ga je volledig op in je favoriete muziek. De 40 mm-driver zorgt voor een hoge geluidskwaliteit en een heldere luisterervaring: kristalheldere hoge en lage tonen zonder ruis. Adviesprijs: €99,95

 

IS DUAL-DRIVER VOLDOENDE?
RHYTHM is een topgamma oortelefoon: ideaal voor dagelijks gebruik en speciaal ontworpen voor muziekliefhebbers die veel onderweg zijn.

Met de Dual-Driver-technologie geniet je van een storingvrij, kristalhelder geluid bij hoge frequenties en diepe en sterke lage tonen. Het product heeft twee drivers: 100 mm voor lage frequenties (Main Driver) en 6 mm voor gemiddelde en hoge frequenties (Sub Driver).

De In-Ear Cap past perfect in je oor en gaat achtergrondgeluiden tegen.

Dankzij de universele afstandsbediening met microfoon en antwoordknop beantwoord je binnenkomende oproepen, regel je het volume en beluister je muziek op een eenvoudige manier. Kwaliteit, design, kleur en duurzaamheid gaan hand in hand … Precies wat je zoekt. Adviesprijs: € 29,95

DUBBELE DRIVER, DUBBELE HUID
SPARKLE biedt een wonderbaarlijke geluidservaring dankzij de dubbele luidspreker en het passieve diafragma voor de versterking van lage frequenties.

SPARKLE is een Bluetooth®-speaker van de nieuwste generatie en maakt samen met drie andere speakers deel uit van de AQL™-projectlijn. Hij biedt een rijk, helder, stevig en ruisvrij geluid, zelfs bij maximaal volume. Bovendien kun je met de Clear Definition Speakerphone bellen met een uitstekende geluidskwaliteit. Het gebruiksvriendelijke en personaliseerbare design is ook een belangrijk kenmerk van het product. En dat is nog niet alles, want wat dacht je van beschermende bekleding in siliconen (verkrijgbaar in twee verschillende kleuren), uitstekende audiobediening, een verfijnde afwerking en een praktische clip om de SPARKLE steeds bij je te hebben, waar je ook bent! Adviesprijs: € 39,95

DELEN