Carpool Karaoke: The Series op 8 augustus in première bij Apple Music

0
John Legend en Alicia Keys zijn twee van de beroemdheden die vol gas zullen geven.

Apple heeft aangekondigd dat Carpool Karaoke: The Series vanaf dinsdag 8 augustus beschikbaar is voor abonnees van Apple Music. In deze muzikale roadtrip vol grappige gesprekken kruipen grote namen uit de muziek, televisie, film, sport en populaire cultuur achter het stuur en zingen ze uit volle borst mee met hun favoriete nummers.

Elke dinsdag krijgen kijkers van Carpool Karaoke: The Series een nieuwe groep supersterren te zien. De nieuwe afleveringen zijn exclusief te bekijken voor abonnees van Apple Music in meer dan honderd landen. In elke aflevering worden celebrity’s aan elkaar gekoppeld: Will Smith en James Corden; Miley, Noah, Billy Ray en de hele familie Cyrus; Shakira en Trevor Noah; Game of Thrones-sterren Sophie Turner en Maisie Williams; Queen Latifah en Jada Pinkett Smith; John Legend, Alicia Keys en Taraji P. Henson; LeBron James en James Corden, en nog veel meer.

James Corden en LeBron James in Carpool Karaoke: The Series.

Carpool Karaoke: The Series is voortgekomen uit een item in de met Emmy’s bekroonde The Late Late Show with James Corden dat wereldwijd viral is gegaan. De serie wordt voor Apple Music geproduceerd door CBS Television Studios en Fulwell 73. James Corden en Ben Winston zijn de makers en uitvoerend producenten van de serie, samen met uitvoerend producent Eric Pankowski.

Het populaire Carpool Karaoke blijft een vast item in The Late Late Show with James Corden, een programma dat van maandag tot en met vrijdag te zien is op CBS.