Samsungs nieuwe Gear 360 biedt 4K video en livestreams in 360°

0

De nieuwe versie van de Samsung Gear 360 heeft een 360° camera met een resolutie van 4K. Door het aangepaste design is hij gemakkelijker in gebruik. De Gear 360 heeft verbeterde functies voor hoogkwalitatieve content, is een lichtgewicht en compact.

“Steeds meer mensen maken gebruik van 360° video om hun ervaringen te delen,” zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile bij Samsung Nederland. “Daarom hebben we de Gear 360 geüpdatet. Het is nu nog eenvoudiger om digitale content te creëren, delen en streamen. De nieuwe Gear 360 verbreedt de horizon van wat er mogelijk is op het gebied van creëren en delen van mooie ervaringen.”

Verbeterde functies voor hoogkwalitatieve 360° contentcreatie
De Gear 360 biedt voor het eerst een resolutie van 4K. Zo ben je verzekerd van meeslepende en realistische digitale content. De twee dual fisheye-lenzen hebben een resolutie van 8,4 MP en een lichtgevoeligheid van F2.2.

In de Gear 360 brengt Samsung de allerlaatste technologieën samen om hoogkwalitatieve content snel en efficiënt te delen, bekijken en bewerken. Of je nu 360°-video’s maakt of stilstaande beelden, je hebt altijd toegang tot verschillende kijkmodi, bewerkingstools, foto-effecten en -filters om precies die content te maken die jij wilt. Probleemloos zet je 360°-video’s over in standaardformaten om ze makkelijk te kunnen delen.

Altijd verbonden met 360 Social Live Broadcast
De Gear 360 introduceert real-time content sharing. Synchroniseer de Gear 360 met een compatibele smartphone of computer en je mooiste ervaringen deel je via een livestream in hoge kwaliteit. Ook kun je de content direct uploaden op platforms zoals Facebook of YouTube.

Uitgebreide compatibiliteit
De nieuwe Gear 360 is compatibel met een selectie accessoires en statieven van derde partijen, de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+, Galaxy S7, Galaxy S7 edge, Galaxy S6 edge+, Galaxy S6, Galaxy S6 edge en Galaxy A5 (2017). De Gear 360 is ook compatibel met verschillende iOS devices, waaronder de iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus en iPhone SE en met Windows en Mac computers.

De Gear 360 komt medio mei beschikbaar voor een verkoopadviesprijs van € 249,99. Bezoek voor aanvullende productinformatie http://www.samsungmobilepress.com/, http://news.samsung.com/galaxy of www.samsung.com/galaxy.