Cellularline lanceert ANTENNA voor beter signaal smartphone

0

Cellularline, marktleider in design, productie en distributie van smartphone-accessoires, presenteert exclusief voor de Europese markt: ANTENNA. Dit is het resultaat van de samenwerking met Antenna79, een Amerikaans bedrijf dat instrumenten produceert, die zorgen voor een betere connectiviteit van draadloze toestellen.

ANTENNA is een gloednieuwe innovatie voor de Europese markt, die de antenne van de smartphone uitbreidt en zo de signaalontvangst verbetert. En dit alles door de smartphone simpelweg in een hoesje te stoppen. Door het schuifje te openen wordt zowel de antenne als de ontvangst maximaal uitgebreid. Op deze manier heb je zelfs bij een zwak signaal een goede ontvangst. Daarnaast hoeft je telefoon niet langer continu te zoeken naar een signaal, waardoor de batterij langer meegaat. Het hoesje, gekalibreerd en getest met de drie belangrijkste Europese LTE-banden (3 GSM LTE-band[1], 7 LTE FDD-band, 20 LTE -band), verbetert de signaalontvangst tot 57 procent.

Een belangrijk pluspunt van het product is, dat met ANTENNA het aantal radiogolven van smartphones niet toeneemt. Het is dus een veilig en gebruiksvriendelijk product dat geen interferenties veroorzaakt. Niet met wifi noch met Bluetooth®. Het hoesje is getest[2] en gecertificeerd: zijn superdunne ANTENNA-systeem, dat het signaal van de smartphone versterkt, heeft verschillende licenties (vijftien octrooilicenties). Wanneer er een signaal is, verbetert en stabiliseert ANTENNA de signaalontvangst van de smartphone, zodat je geen oproepen mist en elk gesprek vlot en zonder onderbrekingen verloopt!

ANTENNA is verkrijgbaar voor de iPhone 6s/6 en de iPhone 7 voor €34,99 (adviesverkoopprijs).

[1] Een recent ontwikkelde band, niet veel voorkomend in Europa, vooral gebruikt voor tv’s en ook (maar zelden) voor HD-videodownloads.
[2] Laboratoriumtesten door CETECOM, onafhankelijk laboratorium dat CTIA-gecertificeerd is – http://www.cetecom.com/en.html